В веб-сервісі СОТА додані казначейські форми!

Новини

В веб-сервісі СОТА додані казначейські форми!

2017-11-09

 В веб-сервісі «СОТА» реалізована повнофункціональна можливість роботи з казначейськими формами для бюджетних організацій, за аналогією з можливостями модуля «Звітність» програми «M.E.Doc».

Тепер безпосередньо з веб-сервісу «СОТА» можливо формувати і відправляти звітність до Державної казначейської служби України (Звітність, розділ Державна казначейська служба).

Дану звітність умовно можна розділити на три групи:

- Фінансова звітність та бюджетна звітність. Подається розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів органам Державної казначейської служби України.

- Первинні документи - для відображення господарських операцій в бюджетних організаціях;

- Бюджетування - документи, які використовуються в процесі складання і виконання державного та місцевих бюджетів розпорядниками бюджетних коштів.

Крім цього реалізована можливість подачі звітності в головну вищестоящу організацію або міністерство для подальшої консолідації та подачі в Державну казначейську службу, а також в ДКСУ.

На додаток доступна опція вивантаження звітів в форматі dbf для подачі в ДКСУ та Еdata.

Ці функції відображені в розділах звітності: Міністерство соціальної політики, МОЗ України, Національна академія аграрних наук, Міністерство культури, Держводагенства, ДФС (бюджет).

Таким чином, в веб-сервісі «СОТА» тепер реалізована, як казначейська звітність в ДКСУ, так і проектна звітність в головну організацію і міністерства.

Придбати “СОТА”


Усi новини